2 reacties

  1. Ik ben het helemaal met je eens. Ze komt een beetje los de laatste tijd, ze kleed zich beter en zag haar laatst bij uitzondering het nos-20.00u journaal al presenteren voluit in beeld en ze zag er goed uit.

  2. Ik ben al jaren een bewonderaar van Simone Weimans. Ik vind haar manier van presenteren heel goed, aangenaam, professioneel. Rustig en gedegen. Maar daarnaast vind ik haar enorm aantrekkelijk. Ik val op volle vrouwen, en wat heeft zij veel te bieden! Helaas is ze altijd zeer ingetogen gekleed en leest ze zittend, dus krijg ik haar op tv nooit in volle glorie te zien. Verder is ze altijd bijzonder smaakvol gekleed. Echt klasse, zo iemand moeten we koesteren en eer betonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s